Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 RON

Valori nutritionale (100g)
Descriere
Pesmetul galben este folosit pentru produsele care sunt prăjite sau coapte. Stratul crocant oferă gustărilor sau produselor din carne o experiență gustativă mult mai intensa si oferă un aspect extra luxos. Similar cu alte tipuri de pesmet, contribuie la o textură crocantă a alimentelor pane oferind de asemenea, un plus de rezistenta pentru ca produsele să se destrame mai puțin în timpul coacerii sau prăjirii. Acest lucru facilitează realizarea unui produs cu gustul, textura și structura perfecte. Scopul său este de a oferi o crustă crocantă alimentelor panificate. Intensitatea crocantului poate varia în funcție de granulație, aceasta poate fii fină, medie sau grosieră.
Pesmetul galben, înmuiat în lapte sau supă, se adaugă în compoziția de carne tocată pentru a lega ingredientele, a reține umiditatea și a oferi o textură mai fragedă. Poate fi adăugat în umpluturi pentru legume (ardei umpluți, dovlecei umpluți) sau pentru alte preparate, pentru a le oferi consistență. În cantități mici, poate fi folosit pentru a îngroșa anumite sosuri sau supe.